Murmels

moeder zijn is leuk!

Babyuitzet

Het babyuitzetlijstje is een hulpmiddel om je voor te bereiden op de komst van de baby. Het is handig om te weten wat je allemaal in huis moet hebben voor als de baby er straks is. Natuurlijk heb je luiers nodig voor je baby. Van luiers kun je niet genoeg hebben eigenlijk. Aan babykleertjes heb je vast ook al gedacht. Daarnaast zijn er nog meer noodzakelijkheden die je voor je kindje nodig zult hebben. Niet alle dingen op dit babyuitzetlijstje vond ik even vanzelfsprekend. Wat moet je bijvoorbeeld met een maatkan in je kraamtijd? Of waarom heb je alcohol nodig voor je baby? In de “Murmels special” zal ik van een aantal items uitleggen waarom jij of je baby ze al dan niet nodig zult hebben. Zo'n lijst voor de babyuitzet is ook handig als je vriendinnen een babyshower voor je organiseren of voor als je een verlanglijstje gaat maken voor de kraamcadeaus. Vooral als mensen zelf geen kinderen hebben, hebben ze vaak geen idee wat zo'n baby'tje allemaal nodig heeft of jij als jonge moeder. Vooral de dingen die ik op het babyuitzetlijstje heb gezet onder minder noodzakelijk, lenen zich hier goed voor.Lees Meer   »

Mijn ultieme babyuitzetlijstje

Hieronder vind je mijn ultieme babyuitzetlijstje. Succes ermee!

Murmels specials bij het lijstje

Navelbandjes

Toen ik zwanger was, vond ik het heerlijk om alle spulletjes te verzamelen die ik straks, als de baby er was, nodig zou hebben. lees meer  »»

Waskussenhoezen

Twee waskussenhoezen heb je wel nodig. Minstens. lees meer  »»

Temperature is rising

Onze kraamhulp vond de badthermometer onzin. lees meer  »»

Kotex night

Aan twee pakken kraamverband had ik niet genoeg lees meer  »»

Geflest

Mijn dochter moest vrij snel al, tijdelijk, bijgevoed worden en ik was erg blij dat ik babyflessen had aangeschaft. lees meer  »»

6 dingen waar je als moeder niet zonder kan als je net bent bevallen

Als je zwanger bent, vooral als dat voor de eerste keer is, ben je druk bezig om alles voor de baby bij elkaar te verzamelen en alles af te vinken op het babyuitzetlijstje. Maar jij bent er ook nog! En je gaat moeder geworden en dat is best pittig. Sommige dingen zijn meer dan handig om alvast in huis te hebben en over nagedacht te hebben. lees meer  »»

NODIG VOOR JOU:

NODIG VOOR DE BABY:

 Minder noodzakelijk: (dit kan als de baby ouder is veranderen naar wel noodzakelijk)