Murmels

moeder zijn is leuk!

Geflest

Mijn dochter moest vrij snel al, tijdelijk, bijgevoed worden en ik was erg blij dat ik babyflessen had aangeschaft. We hadden alleen geen voeding in huis. Een tante moest in allerijl naar de Albert Heijn om Nutrilon op de kop te tikken.(Met die toestanden in China is dat tegenwoordig geen sinecure.) Dus ook al ben je van plan om borstvoeding te geven, het kan onverhoopt gebeuren dat je moet bijvoeden. Het is dus wel handig daar van tevoren over na te hebben gedacht en wat in huis te hebben. (Je hoeft bijvoorbeeld geen Nutrilon te kopen, Biobim heeft een goed alternatief.) Ook als je gaat kolven, heb je flesjes nodig. (En ook daar ontkom je bijna niet aan.)

Ik heb zelf gekozen voor de Difrax S-fles. Ten eerste omdat ik had gehoord  dat de baby bij deze fles door de S-vorm en het ventiel minder kans heeft op buikkrampjes en daar was ik als de dood voor.  Ten tweede omdat ik de Medela-kolf gebruikte en deze fles  daarop past. Er zit 30 jaar garantie op deze fles en als er iets niet in orde is, doen ze niet moeilijk en krijg je direct een nieuwe. Zo’n superservice maakt dat ik voor altijd trouw blijf aan Difrax. En daarbij heeft mijn dochter nauwelijks last gehad van buikkrampjes. Ook niet onbelangrijk.

Naast de Difrax S-fles heb ik in het begin ook het Calma systeem van Medela gebruikt, omdat mijn dochter zo gretig was. Met deze Calma speen kun je makkelijk wisselen tussen fles en borstvoeding. De baby behoudt hierbij namelijk zijn natuurlijke zuigtechnek.

[really_simple_share]

Plaats een reactie

Nog geen reacties.