Murmels

moeder zijn is leuk!

Papa, je snapt er ook helemaal niets van hè!

Eindelijk ook een leuk kadootje/ kraamcadeau voor de (aanstaande) vaders. lees meer »»

Fanta Color Daisy

Er zit een mooi boekje bij met prachtige Fanta Color voorbeelden. Zo ver zijn wij nog niet. Wij freestylen nog een beetje. Met drie jaar moet je de lat gewoon nog niet te hoog leggen. Lila wil vaak gewoon een lijn maken. Prima, lijnen zijn mooi. Niets houdt jou trouwens tegen om 's avonds in je vrije uurtjes wel die koe met die bloem in zijn mond te maken ;). Op YouTube kun je ook nog inspiratie vinden. lees meer »»
feestvarken

Het Feestvarken: een Gouden Boekje

Wij verslínden die Gouden Boekjes!! Ook het Feestvarken hebben wij echt in ons hart gesloten <3 lees meer »»
gele ballon

De gele ballon: een genot voor het oog en de fantasie

Dit prachtige boek, De Gele Ballon van Charlotte Dematons, is een genot voor het oog en de fantasie. De fantastische prenten zijn paginagroot en super gedetailleerd. lees meer »»
saxoflute

Toet toet toet: Saxoflute

De Saxoflute is weer zo'n succesnummertje waarvan ik van tevoren niet had gedacht dat mijn dochter het zó leuk zou vinden! lees meer »»
dunkie

Dunkie: Een gouden boekje

Dunkie is het liefste ezeltje dat je je maar voor kan stellen, maar hij staat alleen in een wei en hij is zó ontzettend eenzaam. lees meer »»
funmais

Funmais is super fun, ook voor jou!

Zeker fun wat ze met die mais gedaan hebben! Ze hebben er vrolijk gekleurde blokjes van gemaakt die een beetje op piepschuim lijken. lees meer »»
kleine indiaan

De kleine indiaan: Een gouden boekje

Aan land gekomen danste de grote indiaan een grote-indianendans en gooide zijn kralen in de lucht: WOE WOE WOE.... lees meer »»
hamertje tik

Hamertje tik

Wie is er niet groot mee geworden? Met Hamertje tik kan je kind lekker meppen en zo niet alleen zijn creativiteit kwijt maar wellicht ook wat energie. lees meer »»