Murmels

moeder zijn is leuk!

Ninie, het kinderkledingmerk voor echte prinsessen, bestaat 5 jaar!

Als ik iets inspirerend vind, dan zijn dat wel mensen die vanuit het niets een business beginnen, hun ziel en zaligheid erin storten en er dan in korte tijd een succesverhaal van maken.

Een voorbeeld hiervan is Judith-Schoof-van Dijl die 5 jaar geleden Ninie kinderkleding begon. Het was en is Judiths droom om meer voor de medemens te doen en daarom verkoopt ze alleen eerlijk gemaakte kleding die meestal ook van biologisch katoen is.

Het startpunt van Ninie was 3 basic effen t-shirts, effen leggings, het Ninie spijkerrokje en 3 t-shirts en leggings met prints. Deze verkochten in no-time uit op de Libelle zomerweek in 2011. Een lekker begin dus!

Ondertussen heeft Ninie een enorme groei doorgemaakt. De kledinglijn bestaat nu uit t-shirts, rokjes, jurkjes en leggings in veel verschillende prints en modellen.

Judith deed met behulp van haar man Marco in het begin alles zelf. Ze was ontwerpster/fotograag/webbouwer en secretaresse in één. Ondertussen heeft Judith een klein team om zich heen verzameld dat al deze dingen doet.

Naast www.ninie.nl, heeft Judith in 2015 ook de webshops www.stoereboys.nl en www.meisjesmaillots.nl geopend.

Judith en Marco zijn ontzettend blij met dit succes en het 5-jarig bestaan wordt dan ook uitbundig gevierd!

Tot en met 15 maart shop je in de webwinkel met 20% korting met de code JARIG. Ook krijg je een leuke verrassing bij je bestelling. Vanaf €60 is verzenden gratis.

Maar, dat is nog niet alles! Er zijn ook te gekke prijzen te winnen. De hoofdprijs is deelname aan een fotoshoot van Ninie. Niet voor jou gekkie, maar voor je (klein-)dochter natuurlijk! Je krijgt dan ook een setje Ninie kleding en de mooiste foto van de fotoshoot ingelijst.

Er zijn nog meer prijzen te winnen zoals een kinderfeestje bij Monkeytown. Je kan er alles over lezen op op de blog van Ninie.

 

Zomercollectie 2016

Wij hebben de nieuwe Ninie zomercollectie al bekeken en onze favoriet uitgezocht. Prinsessen zomerjurkje Ninie Bella. Ook volgens Lila een echte prinsessenjurk. Bella is mouwloos, heeft een mooie roze print van Gerbera bloemen en het allerbelangrijkste, heeft een tule laag over de bloemen en een mooi roezelrandje van tule aan de onderzijde. Hij is lang wat het prinsessengevoel nog groter maakt.

Lila trok Bella aan en ik zag direct, dit is het begin van een lange liefdesgeschiedenis. En ik had gelijk want Bella mocht niet meer uit. Het maakte niks uit dat het buiten hagelde, die jurk bleef aan. Ik heb hem nu stiekem in de kast gehangen bij mijn mans kleding en als het straks warm is, mag ze dit moment van ultiem geluk nog een keer meemaken: Een èchte prinsessenjurk.

Mijn favoriete jurkje was eigenlijk Ninie Julia, een wit jurkje met roze-witte bloemen. Zo lief! Maar dochters wil is wet in dezen. Ik heb weinig meer in te brengen wat betreft Lila’s kledingkeuze.

Tot niet zo lang geleden kleedde ik haar altijd veel stoerder. Dat tijdperk is voorbij. Nu beslist zij wat ze aantrekt en dat zijn geen stoere broeken, maar jurken. Elke dag zegt ze weer dat ze een prinses wil worden en een jurk aan wilt. (Herkenbaar?)

Prinsessenjurken genoeg bij Ninie. Niet alleen van het huismerk Ninie, maar ook van andere Nederlandse merken zoals Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery en Mijn.

ninie

[really_simple_share]

Plaats een reactie

Nog geen reacties.