Murmels

moeder zijn is leuk!

Temperature is rising

Onze kraamhulp vond de badthermometer onzin. Wij hebben daarom braaf een tijdje de temperatuur van het water gevoeld met onze elleboog. Dat ging wel goed, dachten wij, maar op een gegeven moment huilde mijn dochter elke keer als ze in de TummyTub ging terwijl ze het daarvoor heerlijk vond. Ik snapte niet waarom maar heb toen voor de zekerheid toch eens de badthermometer erbij gepakt en het water bleek een paar graden te warm! Ongemerkt waren wij het badje steeds warmer klaar gaan maken. Ik gebruik hem nu elke dag, standaard.

Wat thermometers betreft; Je hebt ook twee digitale thermometers nodig. In principe één voor jou en één voor de baby. (Voor de oorthermometers zijn ze nog te klein in het begin.) Tip: Zorg dat ze betrouwbaar zijn. Onze dochter schommelde de hele tijd rond de 36 graden de eerste nacht en het was belangrijk dat we echt precies haar temperatuur wisten. Wij zaten midden in de nacht enorm in de rats om haar en twee thermometers die allebei herhaaldelijk een verschillende temperatuur aangaven, hielpen niet mee.

Onder andere om die thermometers schoon te maken na gebruik, heb je de gedenaturaliseerde alcohol nodig. Ook handig om het waskussen goed schoon mee te krijgen.

[really_simple_share]

Plaats een reactie

Nog geen reacties.