Murmels

moeder zijn is leuk!

Treatwell: gemak voor drukke mama’s

Ik ben fan van Treatwell. Waarom? Omdat ik zo heel makkelijk, zonder te hoeven bellen en onderhandelen, een afspraak kan boeken bij bijvoorbeeld de kapper of de schoonheidsspecialist.

De speciale aanbiedingen en kortingsacties maken het voor mij nog eens extra interessant. Deze week was er een kortingsactie van 20% en dat trekt mij dan direct over de drempel om een afspraak bij de kapper te maken.Ik ga door Treatwell nu naar een kapper waar ik nog nooit geweest ben. Dat vind ik wel spannend, maar ook heel leuk. Ik heb de reviews gelezen en ik heb er alle vertrouwen in.

Een tijdje geleden ben ik ook naar een schoonheidsspecialist gegaan via Treatwell Ik wilde er graag naar een die met Dermalogica werkte. Dit soort informatie vind je ook heel makkelijk op de website van Treatwell en dat maakt voor mij de keus dan heel makkelijk. In Amsterdam zitten er namelijk wel een paar schoonheidsspecialisten en eerlijk gezegd zag ik door de bomen het bos niet meer.

Het wordt je heel makkelijk gemaakt om op basis van jouw eisenpakket een salon uit te kiezen. Ideaal. Op 2km afstand heb ik nu een salon gevonden waar ik anders nooit terecht was gekomen.

Treatwell is de grootste online beauty boekkingssite van Europa.Wat betekent dit? Dat je via hun website behandelingen kan boeken bij salons overal in Nederland. Schoonheidsspecialisten, kappers, yoga, sauna, massagesalons, ontharen, nagelsalons, je kunt ze allemaal vinden bij Treatwell. In Nederland zijn er al 1500 salons aangesloten bij Treatwell!

Wat heel handig is, is dat je kunt zoeken op beschikbaarheid, afstand en prijs. Je kunt dus direct zien of de salon van jouw keuze, plek heeft op bijvoorbeeld zaterdagochtend. Of zelfs op zondagochtend!

Als je nog twijfelt over een salon, kun je ook reviews lezen. De salons hebben ook allemaal een rapportcijfer gebasseerd op de ervaringen van klanten.

Je hoeft natuurlijk niet alleen voor jezelf een afspraak te maken. Je kan ook selecteren op Kinderkapper of Herenkapper 😉

[really_simple_share]

Plaats een reactie

Nog geen reacties.